Preşedinţia: Privatizarea Oltchim nu e inclusă pe agenda CSAT. Nu a existat nicio solicitare a Guvernului

Privatizarea Oltchim nu a făcut obiectul niciunei analize în CSAT şi nu a fost inclusă pe ordinea de şedinţă a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistând nicio solicitare a Guvernului în acest sens, informează Preşedinţia.

727 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia: Privatizarea Oltchim nu e inclusă pe agenda CSAT. Nu a existat nicio solicitare a Guvernului

Preşedinţia: Privatizarea Oltchim nu e inclusă pe agenda CSAT, neexistând solicitare a Guvernului (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Referitor la informaţia transmisă de mass-media luni, 24 septembrie 2012, privind trecerea pe ordinea de şedinţă a viitoarei reuniuni a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a subiectului privatizării Oltchim, Administraţia Prezidenţială face următoarele precizări: - privatizarea Oltchim nu a făcut obiectul niciunei analize în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării şi nici nu a fost inclus pe ordinea de şedinţă a viitoarei reuniuni a CSAT, neexistând nicio solicitare a Guvernului în acest sens", se arată într-o precizare a Preşedinţiei remisă luni.

Anterior, surse oficiale declaraseră că o reuniune a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a fost convocată pentru joi, 27 septembrie, pentru a se discuta achiziţia de către MApN a avioanelor multirol, iar pe ordinea de zi ar putea fi inclus şi subiectul privatizării Oltchim.

Şedinţa CSAT a fost convocată de către preşedintele Traian Băsescu pentru a se discuta achiziţia de avioane de vânătoare, acesta fiind singurul punct de pe ordinea de zi.

Potrivit surselor, ar putea fi introdus şi subiectul privatizării Oltchim, la solicitarea unora dintre membrii CSAT.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici