Preţul gigacaloriei va creşte în Bucureşti. Nicuşor Dan: Majorarea va fi de peste 100 de lei

  • Preţul gigacaloriei în Capitală se va majora.
  • Creşterea va fi de peste 100 de lei, a spus Nicuşor Dan.
5322 afișări
Imaginea articolului Preţul gigacaloriei va creşte în Bucureşti. Nicuşor Dan: Majorarea va fi de peste 100 de lei

Preţul gigacaloriei va creşte în Bucureşti. Nicuşor Dan: Majorarea va fi de peste 100 de lei

Preţul gigacaloriei se va majora în Bucureşti, iar la începutul lunii viitoare se va lua şi o decizie cu privire la cât din preţul gigacaloriei va fi suportat de Primărie prin subvenţie, a anunţat la Europa Fm, primarul general, Nicuşor Dan.

„În acest moment, ELCEN-ul ne vinde gigacaloria cu 205-210 lei, acesta este preţul de producţie al gigacaloriei. Preţul de producţie plus transport până la scara de bloc este 490 de lei, iar din bucureştenii plătesc 164 de lei şi restul de 325 sunt plătiţi de Primărie”, a spus Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan estimează că preţul după majorare va fi de aproximativ 600 de lei, iar o decizie cu privire la suma pe care Primăria este dispusă să o subvenţioneze va fi luată după 1 noiembrie.

În lipsa unei subvenţionări suplimentare factura bucureştenilor ar putea creşte cu aproape 80%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici