Prezenţa la vot de 365% în secţia de votare din staţiunea preferată pentru schi a lui Klaus Iohannis

Biroul Electoral Central, anunţă că prezenţa la vot, la ora 12.00, în staţiunea Păltiniş a fost de 365%. O altă secţie cu prezenţă mare este cea din Băile Felix- 169%.

1785 afișări
Imaginea articolului Prezenţa la vot de 365% în secţia de votare din staţiunea preferată pentru schi a lui Klaus Iohannis

Prezenţa la vot de 107% în secţia de votare din staţiunea preferată a lui Klaus Iohannis

UPDATE Prezenţa la vot în staţiunea Păltiniş, la ora 12.00, 365%

Biroul Electoral Central, anunţă că prezenţa la vot, la ora 12.00, în staţiunea Păltiniş a fost de 365%. O altă secţie cu prezenţă mare este cea din Băile Felix- 169%.

În staţiunea Băile Felix, din judeţul Bihor, prezenţa la vot, la ora 12.00, este de 169%, 726 votând aici pe liste suplimentare.

În Păltiniş, jud. Sibiu, prezenţa la vot este de 365%, aici 98 de oameni au votat pe liste suplimentare.

La polul opus, sunt secţii de votare unde au intrat câţiva oameni în primele 5 ore de votare. De exemplu, în localitatea Teleac din jud. Harghita, până la ora 12.00, au votat 4 oameni, dintre care doi pe liste suplimentare. Şi în localitatea Atia, din jud. Harghita, au votat tot 4 oameni.

În comuna Belin-Vale din Covasna, prezenţa este, la ora 12.00, de 1,6%, iar în Bodoş, de doar 2%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
paltinis,
vot,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici