Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară trece la PNL: Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta e PNL

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, trece la PNL. Deputatul Mihai Stănişoară a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, că a luat decizia de a intra în acest partid, despre care a spus că "este singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

1554 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară trece la PNL: Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta e PNL

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară trece la PNL

"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor", a spus Stănişoară.

El a susţinut că a luat hotărârea de a intra în PNL "după o chibzuinţă intensă" şi că "singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL".

"Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant", a adăugat Stănişoară.

Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

El a fost şi senator PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici