Prim-vicepreşedintele PNL Buzău, confirmat cu noul coronavirus. El candidează la Consiliul Judeţean

  • Un candidat PNL la o funcţie de consilier judeţean în Buzău, Ionuţ Iuga, este infectat cu noul coronavirus.
  • El face apel la cei cu care a intrat în contact în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU.
2109 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PNL Buzău, confirmat cu noul coronavirus. El candidează la Consiliul Judeţean
Un candidat PNL la o funcţie de consilier judeţean în Buzău, prim-vicepreşedinte al organizaţiei PNL Buzău, Ionuţ Iuga, este infectat cu noul coronavirus. El a făcut anunţul pe Facebook şi face apel la cei cu care a intrat în contact în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU.
 
”Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoştinţă că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice. Vă rog din suflet să nu politizaţi această situaţie şi să ne comportăm responsabil în faţa acestei boli, care ne dă vieţile peste cap”, scrie pe Facebook Ionuţ Iuga.
 
El precizează că va continua să lucreze de acasă.
 
„Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul şi mă voi putea întoarce la viaţa normală de dinainte de acest nefericit incident. Sănătate multă vă doresc! Aveţi grijă de voi”, conchide candidatul liberal.
 
PNL Rm. Sărat a precizat că în ultima perioadă de timp Ionuţ Iuga a desfăşurat o activitate politică de îndrumare şi consiliere juridică pentru întocmirea corectă a dosarelor de candidatură pentru localităţile din zona rurală.
 
”Din aceste motive dl. Iuga nu a participat la niciuna din ieşirile de campanie, de pe străzile Râmnicului şi nici la întâlnirile restrânse de lucru de la sediul organizaţiei Râmnicu Sărat”, transmite PNL Rm. Sărat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici