Prim-vicepreşedintele PPDD Radu Popa a fost exclus din partid

Biroul Naţional de Coordonare al PPDD a hotărât, vineri, să-l excludă din partid pe prim-vicepreşedintele formaţiunii, Radu Popa, care este şi liderul de grup din Camera Deputaţilor, potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

611 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PPDD Radu Popa a fost exclus din partid

Prim-vicepreşedintele PPDD Radu Popa a fost exclus din partid (Imagine: cdep.ro)

"Biroul Naţional de Coordonare a hotărât excluderea din cadrul PPDD a domnului Radu Popa, prim-vicepreşedinte, deputat în Parlamentul României, pentru acţiunile întreprinse în nume propriu şi interes personal împotriva partidului şi a valorilor promovate de acesta", se precizează în comunicatul remis MEDIAFAX.

Comunicatul este semnat de către secretarul general al PPDD, Liviu Robert Neagu, şi este însoţit şi de hotărârea Biroului Naţional de Corodonare, luată vineri, în care se arată că decizia este conformă articolului 16 din Statutul formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici