Prima dezbatere electorală - Ponta, lui Iohannis: Simţiţi vinovăţie pentru ruperea USL? Iohannis: USL s-a rupt din cauza PSD

Victor Ponta l-a întrebat, marţi, la Realitatea TV, pe Klaus Iohannis, dacă simte vreo vinovăţie pentru ruperea USL, iar liderul ACL a replicat menţionând că USL s-a rupt din cauza PSD.

380 afișări
Imaginea articolului Prima dezbatere electorală - Ponta, lui Iohannis: Simţiţi vinovăţie pentru ruperea USL? Iohannis: USL s-a rupt din cauza PSD

Ponta, lui Iohannis: Simţiţi vinovăţie pentru ruperea USL? Iohannis: USL s-a rupt din cauza PSD (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Premierul a afirmat că foarte mulţi oameni au crezut în USL şi a menţionat că el nu ar fi candidat împotriva lui Crin Antonescu. "Dvs. aţi făcut-o", a spus Ponta, adăugând că USL s-a rupt când Iohannis a vrut să fie ministru.

"Domnul Ponta, USL s-a rupt fiindcă PSD a vrut toată puterea şi noi nu am fost de acord. Atât de simplă este explicaţia, indiferent cum o punem pe alte note, este singura chestiune reală", a replicat Klaus Iohannis.

Acesta i-a reamintit premierului că nu s-a dus la el "fiindcă guvernul a funcţionat bine". "Eu am vrut să fiu vicepremier fiindcă guvernul a funcţionat prost şi am vrut să fac lucrurile mai bine. Dar dvs n-aţi puutut să suportaţi această chestiune", a afirmat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici