Prima şedinţă de guvern a Cabinetului Cioloş, joi la ora 10:00

Premierul Dacian Cioloş va conduce prima şedinţă de guvern, joi la ora 10:00, după ce, marţi a primit votul de încredere al Parlamentului şi a depus jurământul de învestitură la Cotroceni, în şedinţă urmând să fie discutate şi adoptate acte cu caracter administrativ.

281 afișări
Imaginea articolului Prima şedinţă de guvern a Cabinetului Cioloş, joi la ora 10:00

Prima şedinţă de guvern a Cabinetului Cioloş, joi la ora 10:00 (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

În prima zi după ce a preluat oficial mandatul de premier, Dacian Cioloş a ajuns, miercuri dimineaţă, la Palatul Victoria unde a desfăşurat activităţi de organizare a Guvernului şi a stabilit planul de lucru pentru perioada următoare, la Palatul Victoria ajungând şi vicepremierul şi ministrul Economiei Costin Grigore Borc.

Tot miercuri, la sediile ministerelor au avut loc ceremoniile de predare-primire a mandatelor de miniştri.

Prima şedinţă de guvern a Cabinetului Dacian Cioloş va avea loc, joi, la ora 10:00 şi vor fi discutate şi adoptate acte cu caracter administrativ, se precizează într-un comunicat de presă al Guvernului.

De asemenea, premierul Dacian Cioloş se va întâlni, sâmbătă, cu membrii Guvernului într-o şedinţă informală, pentru discutarea priorităţilor sectoriale ce decurg din Programul de guvernare. Una dintre priorităţile noului guvern ar urma să fie adoptarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale pe 2016, în vederea transmiterii proiectelor către Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici