Prima şedinţă de Guvern condusă de Nicolae Ciucă. Mesajul premierului

  • Premierul Nicolae Ciucă prezidează prima şedinţă de Guvern de la învestirea Guvernului. Ş
  • Şedinţa are un singur punct pe ordinea de zi: un proiect privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale.
2660 afișări
Imaginea articolului Prima şedinţă de Guvern condusă de Nicolae Ciucă. Mesajul premierului

Prima şedinţă de Guvern condusă de Nicolae Ciucă. Mesajul premierului

Premierul Nicolae Ciucă a spus că ziua de joi a fost una lungă, în care au avut loc toate activităţile procedurale privind învestirea Guvernului.

„Iată că astă-seară (joi - n.r.) are loc prima şedinţă a Guvernului României după o perioadă de criză politică şi doresc să mulţumesc încă o dată Parlamentului României pentru că ne-a acordat votul de încredere. Doresc să mulţumesc partidelor politice care au înţeles că mai presus de orice este cetăţeanul şi interesul ţării. Noi ne găsim în acest format pentru a parcurge ordinea de zi care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanţă de urgenţă privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, spune Ciucă.

Premierul a adăugat că Guvernul transmite un mesaj prin care condamnă orice fel de violenţă împotriva femeilor.

În 25 noiembrie este marcată Ziua Internaţională a Eliminării Violenţei împotriva Femeilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici