Primar Braşov: Vom oferi paturi familiilor afectate de incendiul de pe 13 Decembrie

Primarul Braşovului Allen Coliban a anunţat vineri seara că autorităţile vor oferi locuri de cazare pentru familiile afectate de incendiul produs în cursul după-amiezii la un bloc de pe strada 13 Decembrie. Conform acestuia, mai multe apartamente au fost afectate.

175 afișări
Imaginea articolului Primar Braşov: Vom oferi paturi familiilor afectate de incendiul de pe 13 Decembrie

Primar Braşov: Vom oferi paturi familiilor afectate de incendiul de pe 13 Decembrie

„Am fost la faţa locului, nu sunt victime, sunt însă multe apartamente afectate. ISU Braşov a stins incendiul, acum este evaluată situaţia din punct de vedere al măsurilor de siguranţă necesare şi facem evidenţa persoanelor care au nevoie de adăpost peste noapte - vom oferi paturi la CATTIA şi transport”, a scris Allen Coliban pe Facebook.

Conform acestuia, la faţa locului sunt prezenţi reprezentanţi ai ISU, SMURD/Ambulanţa, Poliţie Naţionale, Poliţiei Locale şi cei de la Serviciul Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Braşov.

În seara asta prioritatea este oferirea unui loc sigur pentru înnoptare, mâine vom putea discuta mai în detaliu despre evaluarea pagubelor, despre ajutor şi despre alte măsuri necesare. Evenimentul nefericit de azi îşi va lăsa amprenta asupra familiilor afectate. Din fericire fără victime omeneşti, fiind însă un prilej de reflecţie cu privire la importanţa asigurărilor pentru locuinţă”, a mai spus primarul.

Pompierii din Braşov intervin vineri după-amiaza pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit într-un bloc.

La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă si spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD, iar ulterior forţele au fost suplimentate cu încă două autospeciale de salvare la înălţime şi 3 autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă cu flăcări violente.

40 persoane s-au autoevacuat, iar alte 12 persoane au fost evacuate de echipajele de intervenţie.

Aproximativ 30 de persoane au fost evaluate medical, dintre care 6 copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici