Primar cu Covid-19. Edilul celei mai „smart” comune din ţară, cunoscută cu cele mai multe fonduri europene, s-a infectat

Primarul celei mai „smart” comune din ţară, cunoscută cu cele mai multe fonduri europene, are Covid-19. Este vorba despre Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, din judeţul Alba. În localitate, rata de infectare este de peste cinci persoane la mia de locuitori.

668 afișări
Imaginea articolului Primar cu Covid-19. Edilul celei mai „smart” comune din ţară, cunoscută cu cele mai multe fonduri europene, s-a infectat

Primar cu Covid-19. Edilul celei mai „smart” comune din ţară, cunoscută cu cele mai multe fonduri europene, s-a infectat

Primarul Gheorghe Damian a anunţat pe Facebook faptul că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a spus că se simpte bine şi că a decis ca toţi angajaţii primăriei să fie testaţi. Activitatea Primăriei din Ciucud, cunoscută în întreaga ţară pentru investiţiile record realizate cu fonduri europene, nu este afectată.

„Din nefericire, oricât de mult am încercat să respect măsurile sanitare de prevenire şi combaterea a pandemiei, am fost diagnosticat şi eu cu virusul SARS-COV-2. Din fericire starea mea de sănătate este bună şi, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă uşoară.La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor şi vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranţă deplină. Vă anunţ că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranţă. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineaţă, şi sporirea tuturor măsurilor de protecţie”, scrie în mesajul postat pe Facebook de primarul comunei Ciugud.

La finalul mesajului, primarul din Ciugud îi roagă pe cei care îl urmăresc pe reţeaua de socializare să poarte mască de protecţie şi să respecte regula privind distanţarea socială. Concluzia primarului este că „Totul va fi bine!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciugud,
primar,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici