Primăria Sectorului 6 îşi asumă o parte din exproprierile de la Prelungirea Ghencea

  • Primăria Sectorului 6 va plăti o parte din despăgubirile pentru exproprierile de la Prelungirea Ghencea.
  • Edilii sectorului vor astfel să urgenteze lucrările de pe artera bucureşteană.
479 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 6 îşi asumă o parte din exproprierile de la Prelungirea Ghencea

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că miercuri s-a întâlnit cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Ciucu a dezvăluit că primăria sectorului este dispusă să plătească o parte din despăgubirile pentru exproprierile de pe tronsonul 2 al drumului.

„Am vorbit azi cu Nicuşor Dan despre ce putem face să deblocăm lucrările de la Prelungirea Ghencea. Am convenit ca Primăria Sectorului 6 să îşi asume o parte din exproprieri, numai să dezgheţăm situaţia. Exproprierile pentru tronsonul doi (Râul Doamnei-Valea Oltului) ne costă 25 de milioane. Vom pune în bugetul PS6, 10 milioane de lei pentru exproprieri. Dacă vedem că şantierul se redeschide şi operaţiunile repornesc şi dacă vom avea spaţiu bugetar, vom suplimenta bugetul cu încă 15 milioane pentru a ne asuma noi toate exproprierile de pe tronsonul doi”, a anunţat Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Ceilalţi bani vor veni de la bugetul Capitalei.

„Aceşti bani se adaugă la suma de 40 de milioane pe care primarul General a agreat să o aloce pentru Prelungirea Ghencea, din puţinul pe care îl are. Din aceşti bani, 7 milioane sunt doar datorii pe Prelungirea Ghencea lăsate de Firea”, a precizat Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici