Primarii lui Băsescu mai încearcă o dată: Operaţiunea EBA la Bruxelles. Edilul din Comarnic a strâns cu consilierii de la primărie 22 de liste de susţinători pentru PMP

Un primar PDL din Prahova a strâns asiduu zeci de liste cu susţinători pentru Partidul Mişcarea Populară. Acestea au fost colectate de primar cu ajutorul consilierilor locali.

660 afișări
Imaginea articolului Primarii lui Băsescu mai încearcă o dată: Operaţiunea EBA la Bruxelles. Edilul din Comarnic a strâns cu consilierii de la primărie 22 de liste de susţinători pentru PMP

INCOGNITO GÂNDUL. Primarii lui Băsescu mai încearcă o dată: Operaţiunea EBA la Bruxelles. Edilul din Comarnic a strâns cu consilierii de la primărie 22 de liste de susţinători pentru PMP (Imagine: Ştefan Micsik/Mediafax Foto)

Gândul a intrat în posesia listelor cu susţinătorii PMP pregătiţi pentru alegerile europarlamentare din acest an. Potrivit unor surse din PMP, la europarlamentare va candida Elena Băsescu, cea care în 2009 a candidat independentă, dar pentru care PDL s-a mobilizat intens, fiind stabilit ca în fiecare secţie de votare cel puţin zece pedelişti să voteze în favoarea fiicei preşedintelui. Potrivit legii, listele de candidaţi trebuie însoţite de cel puţin 200.000 de semnături ale alegătorilor.

Dorian Botoacă este primarul oraşului Comarnic din judeţul Prahova. Oficial, este membru PDL, fiind ales primar din partea acestei formaţiuni. La începutul anului, Botoacă a intrat şi în Fundaţia Mişcarea Populară, ONG-ul paralel Partidului Mişcarea Populară. În ultima vreme el a început să lucreze intens pentru partid. Un cititor gândul ne-a sesizat că primarul a demarat o campanie de strângere se semnături pentru Partidul Mişcarea Populară.

Am încercat să verificăm dacă informaţia este adevărată. Astfel că, sub pretextul unei verificări de la partid, de la PMP, i-am solicitat primarului să ne spună cum merge campania în localitate. De la primar am aflat că este vorba de realizarea unei liste cu susţinătorii PMP pentru alegerile europarlamentare din acest an. Pe listele PMP anul acesta va candida şi Elena Băsescu, fiica preşedintelui care şi în 2009 a beneficiat de sprijinul PDL pentru a ajunge în Parlamentul European.

Citeşte mai multe despre pregătirile pentru europarlamentare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici