Primăriile din Bucureşti, disputate în interiorul PNL. Lista, deschisă până la miezul nopţii

Mai mulţi liberali s-au înscris în cursa internă pentru primările sectoarelor din Capitală în urma apelului lansat de liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, lista rămânând deschisă până la miezul nopţii de luni spre marţi.

710 afișări
Imaginea articolului Primăriile din Bucureşti, disputate în interiorul PNL. Lista, deschisă până la miezul nopţii

Primăriile din Bucureşti, disputate în interiorul PNL. Lista, deschisă până la miezul nopţii (Imagine: Shutterstock)

Primăria Sectorului 1 este disputată, potrivit centralizării preliminare a candidaturilor interne, de Diana Tuşa, Alexandru Nazare, Victor Picu şi Alexandru Dumitrescu.

Alexandru Nazare, Victor Picu şi Alexandru Dumitrescu şi-au depus candidatura internă în urma apelului lansat de Cătălin Predoiu, care i-a încurajat pe membrii liberali să îşi anunţe intenţia de a candida, fixând ca termen finalul zilei de 1 februarie.

Primăria Sectorului 2, vizată de-a lungul timpului de deputatul PNL Dan Cristian Popescu, este dorită şi de liberalii Richard Radu, consilier în cadrul Primăriei Bucureşti, precum şi de Adrian Neacșu, copreşedintele filialei PNL Sector 2.

La Sectorul 3, liberalii au anunţat că mai mulţi liberali vizează fotoliul de primar, între care deputatul Eugen Nicolăescu, viceprimarul Cristian Tudorache, fostul director al Spitalului Caritas Bogdan Jansen, Inocenţiu Voinea şi Adrian Fătu.

În cursa internă pentru Primăria Sectorului 4 s-au înscris recent primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava şi Honorius Prigoană, care vor intra în competiţie cu Marius Rogin, care şi-a anunţat intenţia de a candida încă din vara anului trecut.

Primăria Sectorului 5 va fi disputată intern de liberalii Ovidiu Raeţchi, anunţat din vara anului 2014, Dan Croitoru şi Răzvan Giurcă.

Liberalii Răzvan Mironescu, a cărei candidatură internă a fost anunţată încă de anul trecut, va intra în competiţie cu Daniel Tulugea la sectorul 6.

PNL o testează în sondajele pentru Primăria Capitalei şi pe Adriana Săftoiu, Cristian Buşoi nemaifiind singura opţiune a liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici