Incident la secţia de votare unde a votat primarul Capitalei, Gabriela Firea. "Am votat pentru un Guvern sensibil şi atent la problemele Bucureştiului"

Primarul General al Capitalei, a votat duminică dimineaţa, la Liceul Tudor Vianu din Bucureşti, Gabriela Firea precizând că a votat pentru o majoritate parlamentară care să susţină un Guvern sensibil şi atent la problemele din Bucureşti.

15041 afișări
Imaginea articolului Incident la secţia de votare unde a votat primarul Capitalei, Gabriela Firea. "Am votat pentru un Guvern sensibil şi atent la problemele Bucureştiului"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Am votat pentru un Guvern sensibil şi atent la problemele Bucureştiului

"Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritate parlamentară care să susţină un Guvern căruia să-i pese de România, un Guvern sensibil şi atent la problemele Capitalei. Am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul Guvern şi prin care obiectivele strategice şi importante ale Bucureştiului să fie finalizate într-un timp rapid: extinderea centurii, urgentarea lucrărilor la metrou şi construirea spitalului republican", a declarat Gabriela Firea după ce şi-a exercitat dreptul electoral.

Primarul Capitalei a fost deranjat de faptul că preşedintele secţiei de votare nu a permis accesul jurnaliştilor în încăpere.

"Am fost şi eu surprinsă, votez aici de ani de zile, niciodata nu s-a întâmplat ca preşedintele secţiei să nu dea acces presei. (...) Nu doreşte să asigure transparenţa pentru presă şi accesul presei la un eveniment care nu constituie secret de stat", a mai spus edilul.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici