Primarul din Videle, care a cerut demontarea bannerelor Vioricăi Dăncilă, îşi reia mandatul

Nicolae Bădănoiu revine în funcţia de primar al oraşului Videle, după ce a atacat în instanţă ordinul emis de prefectul de Teleorman, prin care a fost suspendat din funcţie. Tribunalul Teleorman a decis miercuri suspendarea ordinului până la judecarea cauzei pe fond.

1279 afișări
Imaginea articolului Primarul din Videle, care a cerut demontarea bannerelor Vioricăi Dăncilă, îşi reia mandatul

Primarul din Videle, care a cerut demontarea bannerelor Vioricăi Dăncilă, îşi reia mandatul

Tribunalul Teleorman a decis, miercuri, suspendarea ordinului din luna septembrie emis de Prefectura Teleorman. „Suspendă executarea ordinului cu numărul 544 din 13.09.2019, emis de pârâta Instituţia Prefectului Teleorman până la pronunţarea instanţei de fond”, a hotărât instanţa.

Decizia este executorie, iar Bădănoiu se poate întoarce în fruntea instituţiei.

„Da, chiar astăzi (mirecuri-n.r.) îmi voi relua activitatea în Primăria Videle. Mă bucur că instanţa a luat o hotărâre corectă şi acum aştept să se judece şi fondul problemei, pentru a putea să reintrăm în normalitate", a declarat Nicolae Bădănoiu pentru corespondentul MEDIAFAX.

Edilul a fost suspendat din funcţie printr-un ordin al prefectului din 13 septembrie. Bădănoiu a fost ales din partea PSD şi se află la cel de-al doilea mandat de primar al oraşului Videle. El este într-o relaţie tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferinţa Judeţeană, când acesta şi-a şi scris demisia din partid.

Ordinul prefectului prin care Nicolae Bădănoiu a fost suspendat a fost emis la doar câteva zile după ce acesta a somat partidul să nu mai monteze afişe cu Viorica Dăncilă în Videle fără autorizaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici