Primarul Sectorului 2: ISU a avut nevoie de 5 luni pentru a spune ce probleme sunt la Piaţa Cremeniţa

  • Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susţine că ISU a avut nevoie de 5 luni pentru a anunţa ce probleme sunt la Piaţa Cremeniţa.
  • Este inadmisibil, spune Mihaiu nemulţumit de faptul că piaţa rămâne închisă.
990 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 2: ISU a avut nevoie de 5 luni pentru a spune ce probleme sunt la Piaţa Cremeniţa

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primarul Radu Mihaiu susţine că lista oficială a constatărilor ISU a ajuns la primărie după cinci luni.

„La începutul mandatului, am descoperit că piaţa nu are autorizaţie ISU. ISU a fost invitat la faţa locului, au analizat situaţia. O parte din problemele emise verbal au fost rezolvate rapid ca să fim eficienţi. Însă, aveam nevoie de listă oficială a constatărilor ISU de pe teren ca să remediem situaţia. S-au scurs 5 luni şi abia după insistenţele viceprimarului PNL, Adrian Costache, care are în administrare pieţele, am primit un răspuns oficial... Oricâtă bunăvoinţă ai avea să refaci ce s-a făcut prost, 5 luni de aşteptare pentru un răspuns informativ din partea ISU este inadmisibil. 5 luni cu o piaţă închisă sunt 5 luni ratate de funcţionalitate şi utilitate. Şi producătorii pierd. Şi locuitorii din zonă. Şi economia per ansamblu”, a povestit Mihaiu, pe Facebook.

În ceea ce priveşte piaţa, aceasta are numeroase probleme, conform specialiştilor de la ISU Bucureşti.

„Conform ISU, Piaţa Cremeniţa nu poate primi aviz, căci are deficienţe din construcţie. Vă dau doar câteva exemple - spaţii din proiect nu corespund cu situaţia din teren; goluri din jurul conductelor; conductele instalaţiilor de ventilare amplasate pe căile de evacuare nu asigură rezistenţa la foc de 30 de minute; la efectuarea probelor de funcţionare a instalaţiei de stingere a hidranţilor interiori, pompele nu pornesc automat; lipsesc detaliile produselor pentru construcţii care atesta performanţa la foc”, a precizat primarul Radu Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici