Primarul Sectorului 5 anunţă inspecţii în teren şi amenzi pentru cei care murdăresc domeniul public

  • Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că îşi mută biroul în teren şi anunţă amenzi pentru cei care aruncă gunoaie pe domeniul public.
  • Acest lucru se va întâmpla de joi când începe curăţenia de primăvară.
257 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 5 anunţă inspecţii în teren şi amenzi pentru cei care murdăresc domeniul public

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a organizat, luni, o şedinţă cu directorii din cadrul instituţiei. Întâlnirea a avut scopul de a pregăti campania de curăţenie de primăvară. Cristian Popescu Piedone a anunţat că va merge zilnic în teren pentru a inspecta stadiul lucrărilor şi pentru a vorbi cu cetăţenii.

„Din 11 martie începe marea curăţenie de primăvară a Sectorului 5. Acum că a venit vremea frumoasă, cei care răspund de curăţenia din Sectorul 5 nu mai au nicio scuză să nu îşi facă datoria. Voi merge zilnic pe străzile din sector pentru a mă asigura că se face curăţenie aşa cum trebuie. Dacă încă nu avem fonduri pentru proiecte majore, măcar să avem un sector curat şi civilizat. Am spus că biroul meu va fi în stradă, printre oameni şi o să vedeţi acest lucru în perioada care urmează. Dacă până acum am fost nevoit să stau mai mult în birou pentru a rezolva tot felul de probleme birocratice legate de societăţi şi aparatul propriu, acum este timpul să mă ocup de probleme voastre, direct din teren. Fac apel şi la toţi cetăţenii din sector să păstreze curăţenia, pentru că, în caz contrar, riscă să fie sancţionaţi”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Edilul estimează ca în cel mult o lună curăţenia în Sectorul 5 va fi finalizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici