Primarul Sectorului 6: absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti, voi face plângere

  • Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că va face plângere deoarece a fost „luat la mişto” de un poliţist.
  • Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti, este concluzia edilului.
5277 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 6: absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti, voi face plângere

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ciprian Ciucu a povestit pe Facebook că a fost martorul unei curse cu maşini de lux pe străzile din Bucureşti. El a sunat la Poliţie pentru a anunţa incidentul, dar a fost luat peste picior de un poliţist care i-a închis telefonul.

„Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în oraşul acesta şi chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetăţean şi să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru. În această seară am decis să ies la plimbare în Centrul oraşului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern şi am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfăşura o cursă de maşini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră Bucureşti să le spun oamenilor să ştie, am zis că ajut. Rezultatul a fost că ofiţerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paşte, a fost să mă ia la mişto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar...? Şi mi-a închis telefonul în nas”, a povestit Ciprian Ciucu pe reţeaua de socializare.

Primarul Sectorului 6 anunţă că va face plângere la Poliţie.

„Două chestiuni: marţi voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea. Dacă vreodată întâlniţi astfel de atitudini la Poliţia Locală a Sectorului 6, vreau să ştiu”, şi-a încheiat Ciucu mesajul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici