DNA nu confirmă ridicarea primarului municipiului Slatina, Darius Vâlcov

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Gabriela Balaban, a declarat, sâmbătă, că primarului municipiului Slatina, Darius Vâlcov, nu a fost ridicat de procurorii anticorupţie.

377 afișări
Imaginea articolului DNA nu confirmă ridicarea primarului municipiului Slatina, Darius Vâlcov

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, fost preşedinte al PDL Olt, ridicat de procurorii DNA

Şi liderul PIN, Lavinia Şandru, a negat, sâmbătă, informaţiile legate de ridicarea de către procurorii DNA a soţului ei, primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov.

Ea a precizat că, în urma ştirii apărute pe surse juridice că soţul ei a fost ridicat de procurorii anticorupţie, a vorbit cu acesta, care a negat informaţia.

Darius Vâlcov era în vizorul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de mai mult timp, au precizat sursele citate.

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat, joi seară, demisia din funcţia de preşedinte al PDL Olt, după ce membrii Biroului Politic Judeţean ar fi încercat să revină asupra unei decizii prin care i se retrăsese sprijinul politic inspectorului general al ISJ Olt, Marius Bălaşa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PDL Olt, Roxana Dragomir, primarul Slatinei şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei la un post local de televiziune.

Vâlcov şi-a motivat decizia prin încercarea colegilor săi din cadrul Biroului Politic Judeţean (BPJ) al PDL Olt de a reveni asupra unei hotărâri de retragere a sprijinului politic inspectorului general al ISJ Olt, Marius Bălaşa.

"Gestul său a devenit public aseară (joi - n. r.), după ce şi-a anunţat demisia la Olt TV. În urmă cu o săptămână, în cadrul BPJ Olt s-a decis retragerea sprijinului politic pentru domnul Marius Bălaşa, care este prim-vicepreşedintele organizaţiei, dar şi inspectorul general al ISJ Olt. Ieri (joi - n. r.), s-ar cam fi dorit să se revină asupra deciziei, iar domnul Vâlcov nu a dorit. Nu are o problemă cu omul, ci cu principiul", declara, vineri, purtătorul de cuvânt al PDL Olt, Roxana Dragomir.

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, este căsătorit din mai 2005 cu Lavinia Şandru, preşedinte al PIN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici