Primarul Timişoarei, Nicolae Robu: Am votat pentru o Românie a oamenilor cinstiţi şi harnici

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a votat pentru "o Românie prosperă, pentru o Românie a oamenilor cinstiţi şi harnici şi pentru ca Timişoara să fie tratată aşa cum se cuvine", transmite corespondentul MEDIAFAX.

63 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei, Nicolae Robu: Am votat pentru o Românie a oamenilor cinstiţi şi harnici

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu: Am votat pentru o Românie a oamenilor cinstiţi şi harnici (Imagine: Valentina Sarosi/ Arhiva Mediafax Foto)

Nicolae Robu a votat la Şcoala Generală Nr. 30 din Timişoara, fiind însoţit la secţie şi de Alina Gorghiu, preşedintele PNL.

Înainte de a introduce buletinele de vot în urne, Nicolae Robu a spus: “să fie într-un ceas bun, Doamne ajută”.

Primarul Timişoarei a venit însoţit la secţia de votare de soţia sa, de fiica Andreea, dar şi de o parte din candidaţii la alegerile parlamentare din partea PNL Timiş.

“Noi privim lucrurile cu încredere, ne-am făcut datoria în toată această campanie. Am fost într-o interacţiune foarte strânsă cu cetăţenii, am putut să simţim pulsul oamenilor şi avem motive să privim cu încredere rezultatele alegerilor de astăzi”, a declarat Nicolae Robu, în faţa secţiei de votare.

“Am votat pentru o Românie stat de drept, pentru o Românie prosperă, pentru o Românie a oamenilor cinstiţi şi harnici şi pentru ca Timişoara şi judeţul Timiş să fie trataţi aşa cum se cuvine”, a adăugat Robu, după ce a votat.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici