Primarul unui sector din Capitală, acuzat de Şeful Corpului de Control al premierului de mită electorală. Imaginile postate pe Facebook

Şeful Corpului de Control al premierului, Daniel Dragoş Tănăsoiu, îl acuză, pe pagina sa de Facebook, pe „pseudoprimarul” Sectorului 5, Daniel Florea, că, „în căutare disperată de voturi, mituieşte populaţia Sectorului 5, în dispreţul legii”.

501 afișări
Imaginea articolului Primarul unui sector din Capitală, acuzat de Şeful Corpului de Control al premierului de mită electorală. Imaginile postate pe Facebook

„Pseudoprimarul Daniel Florea, în căutare disperată de voturi, mituieşte populaţia sectorului 5, în dispreţul legii. Mai jos aveţi un filmuleţ realizat pe str. Sabinelor din sectorul 5, în care ciracii săi, burduşiţi cu sacoşe electorale, împart cadouri oamenilor din acea zonă, din poartă în poartă. Nici acum parchetul nu se autosesizează?”, scrie pe Facebook Daniel Dragoş Tănăsoiu.

Şeful Corpului de Control al premierului a revenit cu informaţii.

„Update: primim informaţii că acţiunile de mită electorală au loc în aceste momente, pe scară largă, în tot Sectorul 5”, completează Tănăsoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici