Primele propuneri de numiri ale USR PLUS pentru funcţiile de prefect şi subprefect. Ce CV-uri au persoanele propuse

Biroul Naţional PLUS a decis, în cadrul unei şedinţe care a avut loc în seara zilei de 17.02.2021, să susţină următoarele propuneri de numiri din partea USR PLUS în funcţiile de prefect şi subprefect.

2187 afișări
Imaginea articolului Primele propuneri de numiri ale USR PLUS pentru funcţiile de prefect şi subprefect. Ce CV-uri au persoanele propuse

Primele propuneri de numiri ale USR PLUS pentru funcţiile de prefect şi subprefect. Ce CV-uri au persoanele propuse

Tulcea, prefect – Ştefan Bicov

Este avocat definitiv cu dreptul de a pune concluzii la toate parchetele şi instanţele de judecată, inclusiv la Înalta Curte de Casaţie si Justiţie şi la Curtea Constituţională. Este membru al Baroului Tulcea din 2010 şi profesează în cadrul propriului său cabinet de avocatură din 2013.

Vaslui, prefect – Marcel Lăudatu

Este licenţiat în istorie şi fizică-chimie, fiind absolvent al unui master de Studii Europene – Afaceri Europene în cadrul Universităţii „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Din 2014 este administrator în cadrul Asociaţiei GALILEI.RO, un ONG care desfăşoară proiecte educaţionale în colaborare cu unităţile şcolare şi cu alte organizaţii neguvernamentale specializate în educaţie. În perioada 2005-2017, a fost administrator în cadrul societăţii S.C. Eurozed SRL, asigurând consultanţă informatică pentru farmaciile aflate în relaţii contractuale cu CJAS Vaslui.

Botoşani, subprefect – Magda Oleniuc

Este absolventă de ştiinţe economice şi de ştiinţe juridice şi urmează un masterat în audit şi management. Are o experienţă de peste şapte ani în funcţii de management, din care trei ani în domeniul bancar, în cadrul Volksbank România, şi patru ani ca director comercial cu mandat de administrare a unei societăţi private cu profil agricol. În prezent este antreprenor, desfăşurându-şi activitatea în cadrul unui centru de limbi străine şi interpretariat.

Cluj, subprefect – Camelia Sălcudean

Este licenţiată în ştiinţe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj şi mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcţii în cadrul BCR, activând în principal în zona de contact dintre business şi IT, identificând soluţiile optime pentru diferite fluxuri de activitate şi având contribuţii la dezvoltarea şi implementarea unor aplicaţii informatice bancare.

Dâmboviţa, subprefect – Marinela Manea

Este expert contabil şi conferenţiar universitar în cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte. Predă cursuri în domeniul contabilităţii instituţiilor publice, a instituţiilor de credit şi în domeniul auditului. A publicat şapte cărţi de specialitate în aceste domenii, fiind coautor al altor patru cărţi situate la graniţa dintre economie şi ştiinţe juridice şi a 50 de articole publicate în mai multe reviste de specialitate.

Dolj, subprefect – Iustin Dumitrescu

Este avocat stagiar în cadrul Baroului Dolj, fiind absolvent al Facultăţii de Drept şi al unui masterat de Drept Privat în cadrul Universităţii din Bucureşti. După absolvirea studiilor universitare, a promovat examenul de avocat în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor şi cel de definitivat în profesia de consilier juridic în cadrul Colegiului Consilierilor Juridici Dolj. A ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul mai multor firme, fiind de asemenea avocat stagiar colaborator în cadrul unui cabinet de avocat.

Neamţ, subprefect – Ionuţ Meraru

Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia Management, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Are o experienţă profesională de peste 20 de ani în vânzări, în mai multe companii naţionale şi multinaţionale.

Vrancea, subprefect – Radu Ţigănuş

Este absolvent al Facultăţii de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale şi al unui masterat în domeniul Controlului Financiar-Fiscal şi Auditului în cadrul Universităţii Româno-Americane. A lucrat ca economist, având o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar si antreprenorial, şi ca practician în insolvenţă şi evaluator autorizat ANEVAR, fiind atestat definitiv de Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România.

Vâlcea, subprefect – Robert Vasile Achim

A absolvit Facultatea de Drept şi un masterat de Dreptul Afacerilor în cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. A fost consilier juridic în mai multe societăţi comerciale şi în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, printre activităţile sale numărându-se verificarea şi avizarea răspunsurilor la solicitările adresate instituţiei.

O nouă serie de propuneri va fi făcută săptămâna viitoare, vă vom informa în privinţa acestora imediat ce va exista o hotărâre în acest sens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici