Primul CEx al PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă va avea loc miercuri

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, miercuri, de la ora 15.00, la sediul din Kiseleff, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. La ultima şedinţă a CEx, Viorica Dăncilă şi-a anunţat demisia de la şefia partidului, conducerea interimară fiind preluată de Marcel Ciolacu.

310 afișări
Imaginea articolului Primul CEx al PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă va avea loc miercuri

Primul CEx al PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă va avea loc miercuri

Prin urmare, este prima şedinţă a Comitetului Executiv de când preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu este preşedinte interimar al partidului.

Viorica Dăncilă a anunţat că demisionează de la şefia PSD, la finalul unui CEx marţea trecută care a durat aproximativ şase ore. În cadrul şedinţei, toţi vicepreşedinţii PSD au demisionat, în timpul şedinţei Comitetului Executiv, inclusiv Lia Olguţa Vasilescu.

Singurul care nu a vrut să demisioneze a fost Eugen Teodorovici, însă funcţia acestuia de preşedinte executiv a fost desfiinţată.

Ulterior, Viorica Dăncilă a explicat că demisia ei de la şefia PSD a fost un gest firesc şi necesar. Ea a precizat că partidul a crescut şi e exprimat speranţa că noua conducere va continua acest trend şi îşi va putea asuma scorul la alegerile de anul viitor. În opinia fostului lider al PSD este nevoie de asumarea trecutului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cex,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici