Primul judeţ unde s-a constituit o alianţă între PNL, USR şi PLUS

Prahova este primul judeţ din România în care PNL, USR şi PLUS au constituit o alianţă pentru alegerile din 27 septembrie, iar liderul liberalilor, Iulian Dumitrescu, este candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS Prahova la Preşedinţia Consiliului Judeţean, anunţă cele trei formaţiuni.

1515 afișări
Imaginea articolului Primul judeţ unde s-a constituit o alianţă între PNL, USR şi PLUS

Primul judeţ unde s-a constituit alianţă între PNL, USR şi PLUS

„Prahova este primul judeţ din România în care PNL, USR şi PLUS au constituit o alianţă pentru a alegerile din 27 septembrie. Preşedintele liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, este candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS Prahova la Preşedinţia Consiliului Judeţean”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, cele trei formaţiuni au liste comune pentru Consiliul Judeţean şi candidaţi comuni în câteva localităţi din judeţ.

„Această alianţă putea, la fel de bine, să fie numită „Adio PSD”, cu referire la obiectivul nostru politic pe termen scurt: înlăturarea PSD din poziţiile de decizie ale administraţiei publice judeţene prahovene. După aproape 30 de ani de când PSD conduce de facto judeţul Prahova, condamnându-l la stagnare şi chiar regres în ceea ce priveşte dezvoltarea economică, calitatea vieţii şi bunăstarea oamenilor, forţele de dreapta se unesc şi oferă prahovenilor o alternativă sănătoasă, puternică şi coerentă pentru viitorul judeţului”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova..

Liderii PNL, USR şi PLUS spun că au convenit asupra principiilor de desemnare a candidaţilor alianţei în Prahova, printre acestea numărându-se: competenţă, onestitate şi responsabilitate a candidaţilor, fără penali în funcţii publice, fără persoane incompatibile sau în conflict de
interese, fără foşti membri ai PSD printre candidaţii la Consiliul judeţean.

„Am decis să lăsăm deoparte orice neînţelegeri, puncte de vedere diferite privind politica judeţeană sau naţională, şi, respectând independenţa fiecărui partid şi acceptând competiţia liberă între partidele noastre la nivel local şi naţional, să ne unim forţele pentru a scoate definitiv, odată cu alegerile locale din septembrie 2020, judeţul Prahova de sub jugul Partidului Social Democrat. Iulian Dumitrescu este candidatul PNL-USR-PLUS la preşedinţia CJ Prahova”, a explicat Mihai Poliţeanu, preşedintele filialei judeţene a USR.

La Primăria Câmpina va fi susţinut Cătălin Florescu.

„Sunt încantat să fiu în faţa dumneavoastră în calitate de candidat unic al Dreptei la Primăria Câmpina. Da, aceasta alianţă punctuală este necesară în condiţiile în care Câmpina şi Prahova trebuie să se îndrepte pe drumul depesedizării. Sunt convins că urmează, pentru Câmpina şi localităţile limitrofe, un nou început, un început al dezvoltării şi administraţiei oneste”, a declarat Cătălin Florescu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Câmpina.

Cele trei partide au decis la Galaţi să îşi susţină reciproc candidaţii la primăria municipiului şi pe preşedinţia consiliului judeţean, respectiv Bogdan Rodeanu (USR) la primărie şi George Stângă (PNL) la consiliul judeţean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici