Primvicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu: Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar e şi un vânător sângeros. Măcar Năstase citeşte

Primvicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu l-a atacat pe sâmbătă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe tema declaraţiei cum că ar fi un ''fanatic religios'' reproşându-i preferinţa pentru partidele de vânătoare sângeroase.

902 afișări
Imaginea articolului Primvicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu: Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar e şi un vânător sângeros. Măcar Năstase citeşte

Primvicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu: Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar e şi un vânător sângeros. Măcar Năstase citeşte

''Dl. Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros, după cum spun unii apropiaţi. Dacă tot va arătaţi la faţă pios, dle. Dragnea, mai gândiţi-va şi la bietele vieţuitoare sălbatice care ne împodobesc pădurile şi mai puneţi ceva stavilă instinctelor. Oricum, nu-i îndeajuns să vânaţi ca să va comparaţi cu dl. Năstase. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Teldrum e nimic pe lângă ... . În plus, dl. Năstase mai deschide o carte, mai vorbeşte o limba străină'', a scris Predoiu pe Facebook.

''Sunt un fanatic religios'', a declarat ironic vineri Liviu Dragnea întrebat care este poziţia sa faţă de căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Chemat să-şi explice mai clar poziţia, adică să spună dacă PSD va susţine modificarea Constituţiei în sensul în care să scrie explicit că familia e formată din bărbat şi femeie, Dragnea a răspuns: ''Eu sunt un om tradiţionalist. Dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt creştin-ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii''.

El a adăugat că legea fundamentală trebuie modificată, dar în mai multe puncte, nu doar referitor la familie.

''Pe de altă parte, o iniţiativă, un demers susţinut de milioane de români nu poate fi tratat cu o asemenea batjocoră, indiferent ce poziţie ai în statul român”, a mai spus Dragnea, referindu-se la iniţiativa cetăţenească de modificarea a Constituţiei, care a strâns peste trei milioane de semnături, şi la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe această temă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat în legătură cu propunerea Coaliţei pentru Familie de revizuire a Constituţiei, că "este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative", fiind adeptul toleranţei şi al deschiderii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici