Principesa Margareta şi Principele Radu, primiţi de Regina Elisabeta a II-a

Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au fost primiţi, marţi, la Londra, de către Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Palatul Buckingham, informează site-ul oficial al Familiei Regale.

732 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta şi Principele Radu, primiţi de Regina Elisabeta a II-a

Principesa Margareta şi Principele Radu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Aflaţi în Marea Britanie pentru o vizită de cinci zile, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României au fost primiţi marţi, 12 februarie 2013, la Palatul Buckingham, de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Majestatea Sa a oferit un prânz privat Altetelor Lor Regale", se arată într-un comunicat.

Vizita la Londra este a doua vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2013.

"În zilele de 8 şi 9 februarie, Majestatea Sa Regele Mihai I, însoţit de Principesa Moştenitoare, Principele Radu şi Principele Nicolae, au vizitat Cetatea Vatican, unde au participat, în prezenţa Sanctităţii Sale Papa Benedict al XVI-lea, la aniversarea a 900 de ani de la recunoaşterea Ordinului Suveran de Malta", informează site-ul oficial al Familiei Regale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici