Procurorul General al SUA, la Bucureşti. William Barr va avea o întrevedere cu Iohannis la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere, marţi, la Palatul Cotroceni cu Procurorul General al Statelor Unite, William Barr.

643 afișări
Imaginea articolului Procurorul General al SUA, la Bucureşti. William Barr va avea o întrevedere cu Iohannis la Palatul Cotroceni

Procurorul General al SUA, William Barr, la Bucureşti

William Barr va avea o întrunire şi cu Vĕra Jourová, comisarul european pentru Justiţie.

Miercuri se va desfăşura reuniunea ministerială SUA - UE pe Justiţie şi Afaceri Interne, la care vor participa comisarul european pentru Justiţie Vĕra Jourová, comisarul european pentru securitate Julian King şi comisarul european pentru migraţie şi afaceri interne Dimitris Avramopoulos, conform calendarului comisarilor UE.

Taguri:
iohannis,
barr,
cotroceni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici