Programul magazinelor, când rata de incidenţă trece de 7,5 la mia de locuitori. Orban: Guvernul ar trebui să reflecteze

Guvernul ar trebui să reflecteze asupra măsurii de închidere a magazinelor de la ora 18.00 dacă rata de incidenţă depăşeşte 7,5 la mie, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban, care critică absenţa unei argumentaţii când a fost introdusă această măsură.

1286 afișări
Imaginea articolului Programul magazinelor, când rata de incidenţă trece de 7,5 la mia de locuitori. Orban: Guvernul ar trebui să reflecteze

„Cu siguranţă trebuia să existe o argumentaţie făcută pe baza unei fundamentări”, spune Ludovic Orban referitor la închiderea magazinelor la ora 18.00 când rata de incidenţă e mai mare de 7,5 la mie.

El a reamintit situaţia când Guvernul pe care l-a condus a interzis organizarea de evenimente.

„A fost pe baza analizelor pe care le-am avut din anchetele epidemiologice care stabileau că prima cauză pentru răspândirea virusului era la aceste evenimente. (...) Trebuie să existe o fundamentare. Ştiu cine a propus măsura, dar nu am văzut în spate fundamentarea. Evident că până la urmă Guvernul decide, dar trebuie să reflecteze cel puţin asupra acestei măsuri”, conchide Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici