Pronosticul lui Băsescu pentru finalul zilei: PSD va ieşi şubrezit, iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei/ Cine pierde, cine câştigă

Traian Băsescu a declarat, referitor la votul din CExN al PSD de vineri, că Liviu Dragnea va câştiga, deşi a ajuns deja "un cadavru politic", iar Gabriela Firea va pierde. Fostul preşedinte îi transmite liderului PNL, Ludovic Orban, că ar fi fost bună o moţiune de cenzură deja depusă la Parlament.

15401 afișări
Imaginea articolului Pronosticul lui Băsescu pentru finalul zilei: PSD va ieşi şubrezit, iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei/ Cine pierde, cine câştigă

Pronosticul lui Băsescu pentru finalul zilei: PSD va ieşi şubrezit, iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei/ Cine pierde, cine câştigă

"Război şi vot în PSD! Dragnea câştigă, Firea pierde! Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga. Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde. La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică. Dragnea va pleca, dar către sfârşiitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea. Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament", a afirmat senatorul PMP, Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.

Un număr de 20 filiale judeţene PSD îl susţin la şefia partidului pe Liviu Dragnea, în timp ce 13 organizaţii solicită schimbarea acestuia din funcţie, opţiunea a 15 filiale fiind incertă înainte de şedinţa CExN de vineri în care se va discuta scrisoarea pe tema schimbării liderului social-democrat.

Conducerea lărgită a PSD se reuneşte, vineri, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional care se va desfăşura în Parlament, de la ora 12.30, pentru a dezbate "Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat".

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019.

Declaraţia este semnată de un „Comitet de iniţiativă” format din Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD şi primar general al Capitalei şi Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici