Video Protest pe holul grupului PSD, unde urma să aibă loc şedinţa CExN

Un colaborator al USR s-a fotografiat vineri, la uşa grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, înainte de reuniunea Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii, cu un banner pe care scria "#Fără penali în funcţii publice".

1869 afișări

"Domnul Dragnea este un condamnat penal şi trebuie să plece din toate funcţiile publice pe care le deţine. Este condamnat în două dosare, în unul fiind condamnat definitiv", a declarat Laurenţiu Dincă

El a afişat banner pe care scria "#Fără penali în funcţii publice".

Ulterior, doi reprezentanţi ai Direcţiei de Afaceri Interne, care asigură paza la Camera Deputaţilor, l-au condus pe protestatar în zona grupului parlamentar al USR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici