Protestele HoReCa. Redeschiderea restaurantelor, decisă în această săptămână de Guvern

  • Orban a spus, luni, că în această săptămână Executivul va decide dacă restaurantele se pot redeschide
  • Decizia depinde de analizele specialiştilor, a spus premierul
  • Patronii şi angajaţii HoReCa au protestat pe 19 august timp de o oră. Industria HoReCa vrea redeschiderea restaurantelor în interior şi despăgubiri
2779 afișări
Imaginea articolului Protestele HoReCa. Redeschiderea restaurantelor, decisă în această săptămână de Guvern

Protestele HoReCa. Redeschiderea restaurantelor, decisă în această săptămână de Guvern

Premierul Ludovic Orban a spus, luni, că în această săptămână Executivul va decide dacă restaurantele vor fi redeschise

„Aştept un punct de vedere din partea specialiştilor şi în funcţie de asta vom stabili un calendar”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul precizează că decizia va fi luată în această săptămână.

„Oricum va trebui să luăm o decizie, pentru că se va termina sezonul estival, perioada în care oamenii pot sta pe terase. O dată cu scăderea temperaturii, de exemplu la multe nu se poate lua micul dejun pe terasă şi vor trebui să fie luare măsuri”, a conchis Orban.

Prima şedinţa de guvern va avea loc luni, de la ora 16.30.

Un amplu protest al angajaţilor din HORECA a avut loc săptămâna trecută, în toată ţara, în care anunţau că industria lor se află pe moarte dacă Guvernul ţine închise restaurantele la interior. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
restaurante,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici