Provocarea lui Marcel Ciolacu pentru PNL: Să demonstreze că nu e mascaradă şi să voteze la vedere

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, sâmbătă seara, o provocare liberalilor pentru ziua votului de învestire a Guvernului Florin Cîţu: „Să demonstreze că nu e mascaradă (...), joi să voteze la vedere”, spune social-democratul.

289 afișări
Imaginea articolului Provocarea lui Marcel Ciolacu pentru PNL: Să demonstreze că nu e mascaradă şi să voteze la vedere

Provocarea lui Marcel Ciolacu pentru PNL: Să demonstreze că nu e mascaradă şi să voteze la vedere

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la România TV, că ceea ce fac PNL şi preşedintele Klaus Iohannis este o „mascaradă” şi pentru a demonstra că el nu are dreptate, joi, în ziua votului de învestire a Guvernului Cîţu, ar trebui să voteze la vedere.

„PNL să demonstreze că nu este o mascaradă tot ceea ce face împreună cu preşedintele Iohannis, joi, să voteze la vedere. Să vedem că îşi susţine, în sprijinul legii şi a deciziei CCR. Că-şi susţin candidatul pentru funcţia de prim-ministru”, a spus Ciolacu.

Potrivit acestuia, PSD va fi prezent în sala de plen, alături de toate forţele politice care au anunţat că vor participa la votul de învestire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici