PSD acuză: La PNL, pandemia sporeşte cumetria. „Rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister!”

Liderii PSD i-au acuzat, vineri pe liberali că în perioadă de pandemie sporesc ”cumetria”, susţinând că rudele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, ”au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister”.

980 afișări
Imaginea articolului PSD acuză: La PNL, pandemia sporeşte cumetria. „Rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister!”

PSD acuză: La PNL, pandemia sporeşte cumetria. „Rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister!”

Caracatiţa PNL sufocă toată #România! După neamurile lui Grindă, un alt mare <familist> pe banii românilor este ministrul Sănătaţii, Nelu Tătaru. Măştile vândute la suprapreţ şi fără bon fiscal, prin farmacia soţiei, au fost doar primul pas. Apoi a urmat... tot neamul! Cu maxim tupeu, rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii mai spun că între timp, lipsesc în continuare medicamente esenţiale şi spitalele sunt închise pentru bolnavii cronici.

”Dar ministrul Sănătaţii este liniştit: întreaga <famiglie> s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporeşte cumetria”, se mai arată în postare PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici