PSD amână depunerea moţiunii simple pe Sănătate. ”Nu vrem să se zică că a pierdut timpul cu noi, în loc să se ocupe de gestionarea situaţiei”

PSD va amâna depunerea moţiunii simple pe Sănătate, îndreptată împotriva ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu pentru a-i lăsa acestuia timpul necesar la dispoziţie să rezolve criza copiilor de la Argeş.

489 afișări
Imaginea articolului PSD amână depunerea moţiunii simple pe Sănătate. ”Nu vrem să se zică că a pierdut timpul cu noi, în loc să se ocupe de gestionarea situaţiei”

PSD amână depunerea moţiunii simple pe Sănătate. ”Nu vrem să se zică că a pierdut timpul cu noi, în loc să se ocupe de gestionarea situaţiei” (imagine: Codrin Prisecaru / Mediafax Foto)

Surse din PSD au precizat, pentru MEDIAFAX, că motivul acestei amânări este reprezentat de faptul că specialiştii pe sănătate din PSD au cerut ca ministrul să fie lăsat să rezolve criza. ”Nu vrem să se zică că a pierdut timpul cu noi, în loc să se ocupe de gestionarea situaţiei”, au precizat sursele citate.

Decizia de amânare va fi oficializată în şedinţa BPN al PSD de marţi. De asemenea, specialiştii PSD pe Sănătate îşi vor oferi expertiza Ministerului pentru a ajuta la găsirea unei soluţii şi identificarea cauzei infecţiei bebeluşilor de la Argeş.

Draftul moţiunii simple "Guvernul tehnocrat este puternic virusat! Şi frustrat! Şi nevaccinat!" este finalizat şi urmează a fi discutat în şedinţa BPN a PSD, de marţi. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut însă că ar mai fi nişte modificări de făcut pe text prin adăugarea unor noi puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici