PSD anunţă că începe războiul împotriva dublului standard/ Un clip plin cu acuzaţii „subtile” la adresa UE | VIDEO

Social-democraţii au anunţat, luni pe pagina de Facebook a partidului, că PSD a început războiul împotriva dublului standard, precizând că în timp ce PNL alege să calomnieze România, formaţiunea sprijină fermierii şi proprietarii de afaceri locale, cât şi promovează ţara noastră în PE.

3213 afișări
Imaginea articolului PSD anunţă că începe războiul împotriva dublului standard/ Un clip plin cu acuzaţii „subtile” la adresa UE | VIDEO

PSD anunţă că începe războiul împotriva dublului standard/ Un clip plin cu acuzaţii „subtile” la adresa UE | VIDEO

„PSD începe războiul împotriva dublului standard! Contrar convingerilor unor politicieni, care sunt clar deconectaţi de la poporul român care munceşte din greu şi nu au respect faţă de aceştia, ştim că românii merită hrană de calitate, medicamente şi mai mult respect în Europa. Ne luptăm neîncetat împotriva standardului dublu, prin sprijinirea incredibililor fermieri şi a proprietarilor de afaceri locale, precum şi prin promovarea României în Parlamentul European”, au scris social-democraţii, luni pe pagina de Facebook a PSD.

„În timp ce PNL alege să calomnieze România, noi ne mândrim cu poporul român şi vom continua să vă reprezentăm cu onoare! Pentru că România merită mai mult respect în Europa - şi nu vom înceta niciodată să luptăm pentru ea!”, completează sursa citată.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avertizat, miercurea trecută, ANSVSA, Protecţia Consumatorului, Oficiul Antifraudă şi Autoritatea Naţională a Vămilor că dacă nu implementează un sistem care să oprească importurile de legume şi fructe „de contrabandă", actualii angajaţi instituţionali vor fi înlocuiţi.

El a adăugat că a vorbit cu reprezentanţi ai hypermarketurilor privind controale pe lanţul de producţie şi procesare a fructelor şi legumelor şi se întreaba dacă este verificată calitatea transporturilor care ajung cu aceste produse în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici