PSD ar putea susţine un guvern minoritar: Ciolacu: trebuie să luăm în considerare perioada

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pare să-şi fi nuanţat poziţia privitoare la susţinerea unui guvern minoritar.
  • Întrebat fiind despre această variantă, liderul PSD a spus că aşteaptă să vadă cum se aşează lucrurile.
  • De cealaltă parte, PNL ar putea renunţa la propunerea Florin Cîţu.
4300 afișări
Imaginea articolului PSD ar putea susţine un guvern minoritar: Ciolacu: trebuie să luăm în considerare perioada

Declaraţia lui Marcel Ciolacu a fost făcută joi dimineaţa, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD şi de consultările de la Palatul Cotroceni.

„Haideţi să vedem cum se aşează lucrurile şi să luăm în considerare perioada din acest moment. Îmi menţin părerea că România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar. Ştiţi că într-o zi în România au fost mai multe decese decât în toată UE. Vom ieşi cu o declaraţie clară după Biroul Permanent Naţional şi după consultări”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Surse din lumea politică spun că liberalii sunt dispuşi să renunţe la propunerea Florin Cîţu pentru poziţia de premier şi îl vor propune pe Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării.

Consultările privind formarea noului Guvern sunt programate joi, la Palatul Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici