PSD: Bode, un mare fricos care se ascunde după funcţie, nu vine astăzi în Parlament

Social-democraţii transmit că deşi ministrul Lucian Bode ar fi trebuit să vină în Parlament, la „Ora Guvernului”, acesta nu va fi prezent să dea explicaţii pentru Congresul PNL. „Trebuia sa explice unei ţări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

444 afișări
Imaginea articolului PSD: Bode, un mare fricos care se ascunde după funcţie, nu vine astăzi în Parlament

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Bode, un mare fricos care se ascunde după funcţie, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului”, scriu social-democraţii, pe Facebook.

Social-democraţii afirmă că Lucian Bode „trebuia să explice unei ţări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Şi asta în timp ce introduce alte şi alte restricţii şi tine oamenii în casă. Şi le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, conchid social-democraţii.

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congres. Sancţiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Lucian Bode a spus marţi, întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanţării, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici