PSD Bucureşti a aprobat lista candidaţilor la parlamentare. Ce nume se regăsesc pe listă

Consiliul PSD Bucureşti a aprobat, joi, cu majoritate de voturi, înregistrându-se o abţinere, o listă cu 26 de nume, în ordine alfabetică, reprezentând propunerile de candidaţi la parlamentare, urmând ca, prin negociere cu conducerea centrală a partidului, să se stabilească cei 18 candidaţi finali.

3429 afișări
Imaginea articolului PSD Bucureşti a aprobat lista candidaţilor la parlamentare. Ce nume se regăsesc pe listă

PSD Bucureşti a aprobat lista candidaţilor la parlamentare

"S-a aprobat o listă, în ordine alfabetică, pentru toţi cei care vor fi posibil candidaţi la Cameră şi la Senat. Sunt 26 de propuneri pentru cele 20 de locuri pe care le avem - 18, de fapt, ale PSD, ţinând cont că două sunt la UNPR", a declarat, joi, vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie.

El a precizat că din listă fac parte cei care şi-au depus dosarele, în condiţiile în care toată lumea a fost apreciată pentru activitatea pe care a avut-o.

"Sunt oameni şi din organizaţii, sunt şi personalităţi. Am împuternicit conducerea Bucureştiului să stabilească cu conducerea naţională - dintre cele 26 - cele 18 care vor rămâne pe listă", a spus Vanghelie.

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a prezentat lista aprobată de consiliul PSD Bucureşti.

Din listă fac parte Larisa Antipa, Nicolae Bănicioiu, Doina Burcău, Dumitru Chiriţă, Dan-Mircea Popescu, Dan Tudorache, Bogdan Diaconu, Graţiela Drăghici, Gabriel Ispas, Bogdan Mihăilescu, Oana Niculescu, Alin Petrache, Gabriela Podaşcă, Georgian Pop, Rodica Nassar, Daniel Spatariu, Tudor Tănăsescu, Violeta Tudorie, Ionuţ Vulpescu, reprezentând propunerile PSD Bucureşti pentru colegiile de deputaţi.

În ceea ce priveşte propunerile pentru Senat, acestea sunt: Titus Corlăţean, Florian Popa, Gabriel Mutu, Anne Jugănaru, Cătălin Croitoru, Ecaterina Andronescu.

"Vom decide în următoarea perioadă fiecare persoană pe ce colegiu va candida", a mai spus Andronescu.

În Bucureşti există 40 de colegii. USL va avea candidaţi în toate cele 40 de colegii, împărţiţi astfel: 20 pentru ACS PSD-UNPR şi 20 pentru PCD PNL-PC. PSD va ceda două colegii UNPR, în timp ce PNL va ceda cinci colegii PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici