Video PSD contraatacă cu PANCARTE în plenul Senatului: Mai bine PSDist decât securist

Senatorii PSD, la îndemnul vicepreşedintelui Niculae Bădălău, au protestat, miercuri, în plenul Senatului, la dezbaterea proiectului privind Consiliul Superior al Magistraturii, în timpul discursului senatorului USR Vald Alexandrescu, afişând mesaje precum:"Mai bine PSDist, decât securist".

678 afișări

Vicepreşedintele PSD al Senatului Niculae Bădălău a distribuit pancarte mai multor senatori PSD în timp ce Vald Alexandrescu (USR) critica de la prezidiu proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea CSM, social-democraţii deplasându-se la tribuna Senatului pentru a afişa mesaje precum; „Mai bine PSDist decât securist”.

La rândul lor şi senatorii USR s-au îndreptat la prezidiu cu pancarte pe care erau afişare mesaje scandate de protestarii din stradă.

Preşedintele de şedinţă, senatorul PSD Claudiu Manda, le-a cerut senatorilor PSD şi USR să fie decenţi.

„Îi rog pe colegii mei să fie decenţă”, a spus Manda, după care aleşii s-au retras în băncile lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici