PSD Dâmboviţa, mesaj de susţinere pentru Adrian Ţuţuianu: Cerem tuturor liderilor să înceteze atacul

PSD Dâmboviţa a transmis, vineri, susţinerea faţă de Adrian Ţuţuianu, cerând liderilor partidului „să înceteze atacul” la preşedintele orgnizaţiei judeţene, ameninţând că înlocuirea acestuia ar echivala cu „distrugerea unei echipe puternice”.

1365 afișări
Imaginea articolului PSD Dâmboviţa, mesaj de susţinere pentru Adrian Ţuţuianu: Cerem tuturor liderilor să înceteze atacul

PSD Dâmboviţa, messaj de susţinere pentru Adrian Ţuţuianu: Cerem tuturor liderilor să înceteze atacul

PSD Dâmboviţa a transmis, printr-o postare pe facebook, că preşedintele organizaţiei, Adrian Ţuţuianu, are toată susţinerea partidului.

„Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, are susţinere totală din partea Organizaţiei. Şi nu doar a unui for restrâns, ca Biroul Permanent Judeţean, ci din partea acelora care aduc mereu voturi, încredere şi stabilitate unui partid! Cerem tuturor liderilor partidului să înceteze atacul la preşedintele PSD Dâmboviţa, organizaţie de referinţă, care a obţinut în toate bătăliile politice rezultate remarcabile, inclusiv acum situându-se pe locul II pe ţară”, scrie în postare.

De asemenea, potrivit postării, semnate de primarii PSD şi conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, orice tentative de înlocuire a lui Ţuţuianu de la conducerea organizaţiei ar echivala cu „distrugerea unei echipe”.

„Adrian Ţuţuianu are întreaga noastră susţinere şi că este condamnată la eşec orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea Organizaţiei PSD Dâmboviţa, înlocuire care ar echivala cu distrugerea unei echipe puternice şi cu cel mai mare favor făcut adversarilor noştri politici, atât la nivel local, cât şi la nivel national”, se arată în postarea organizaţiei, semnată de primarii PSD şi conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Mai multe înregistrări în care se aude vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, au fost făcute publice. În ultima dintre ele, Ţuţuianu le explica primarilor din Dâmboviţa că o să-l cheme pe şeful Poliţiei să-i ceară explicaţii despre anumite dosare penale în care victime sunt edilii PSD din judeţ.

În altă înregistrare, Adrian Ţuţuianu îi ironizează pe Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, în timp ce povesteşte despre discuţiile din CEx. În replică, cei doi au spus că Ţuţuianu minte şi că discuţiile au decurs altfel.

Într-o altă înregistrarea prezentată, marţi seară de România Tv, Ţuţuianu spune că „nicăieri în lume nu s-a pomenit" ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să meargă la Cotroceni cu propunerea pentru funcţia de premier a lui Sevil Shhaideh, „un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie". Senatorul PSD de Dâmboviţa, mai susţine în înregistrarea audio că deşi acest lucru i-a deranjat pe foarte mulţi, PSD s-a comportat ca „un partid de maimuţe". Ulterior, vicepreşedintele PSD a spus că afirmaţiile au fost scoase din context.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici