PSD denumeşte Executivul „Guvernarea Orbannis”. „Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb”

  • PSD a criticat, vineri, atitudinea Guvernului faţă de medici şi pacienţi
  • Membrii PSD denumesc actuala guvernare „Guvernarea Orbannis”
500 afișări
Imaginea articolului PSD denumeşte Executivul „Guvernarea Orbannis”. „Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb”

PSD denumeşte Executivul „Guvernarea Orbannis”. „Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb”

PSD a criticat, vineri, atitudinea Guvernului faţă de medici şi pacienţi şi acuză că „avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile” pentru aceste categorii. „Aceasta este Guvernarea Orbannis”, susţin reprezentanţii PSD. 
 
„Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici şi pacienţi. Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanţele ţării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare. Aceasta este Guvernarea Orbannis”, se arată într-o postare a PSD.
 
Social-democraţii afirmă că guvernanţii au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public şi asupra conducerilor de spitale.
 
„Au schimbat profesionişti cu tot felul de coafeze şi şefi de pompe funebre. Dar acum şeful guvernului se plânge că sistemul sanitar e policentric. Şi singura soluţie - total aberantă! - este de a-i taxa mai mult pe românii pe care-i numeşte dispreţuitor scutelnici. Pe medici i-au lăsat să se infecteze masiv fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea. De pacienţi cu boli cronice au uitat cu totul. O ţară întreagă a ajuns să le strige în faţă: Eliberaţi spitalele de pacienţii cu COVID-19! Trataţi-i în spitalele modulare care stau goale! Ocupaţi-vă de pacienţii cu boli cronice care suferă de luni întregi”, se mai arată în postarea PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici