PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban pe 17 august. Ciolacu: E timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie

Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură pe 17 august, a anunţat, miercuri, liderul interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu.

1303 afișări
Imaginea articolului PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban pe 17 august. Ciolacu: E timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie

PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban pe 17 august

„S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scunfunde în incompetenţa şi hoţia patronată de Guvernul pe care îl conduceţi! Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moţiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a declarat Marcel Ciolacu.

El l-a acuzat pe Ludovic Orban că nu a gestionat eficient pandemia de COVID-19, că a „sifonat banii publici pentru interesele PNL”, dar şi că nu a pregătit deschiderea anului şcolar.

„Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine! Aţi vămuit sănătatea fiecărui roman! Ca să aveţi bani pentru partid şi pentru propriile buzunare! Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Peste 800 de nereguli constatate de Curtea de Conturi. Doar în starea de urgenţă. Dumnezeu ştie ce a mai fost după... Asta este România condusă de dumneavoastră! O ţară vlăguită de resurse, cu o economie pusă pe butuci, dar cu un PNL tropăind de nerăbdare să facă alegeri! De asta vreţi alegeri cu orice preţ?! Pentru că ştiţi că orice amânare va duce la pierderea puterii! Şi, odată cu pierdere puterii, ştiţi că vă veţi pierde şi libertatea”, a mai spus social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici