PSD depune moţiuni simple pe agricultură şi pe tema pensiilor militare

PSD va depune două moţiuni simple, una la Senat pe tema pensiilor militare, iar cealaltă la Camera Deputaţilor pe agricultură, a anunţat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa BPN al partidului.

13 afișări
Imaginea articolului PSD depune moţiuni simple pe agricultură şi pe tema pensiilor militare

PSD depune moţiuni simple pe agricultură şi pe tema pensiilor militare (Imagine:David Nika/Mediafax Foto)

Victor Ponta a precizat că moţiunea simplă pe care PSD doreşte să o depună la Senat vizează pensiile militarilor, având în vedere că social-democraţii nu sunt de acord cu "duplicitatea şi inconsecvenţa" manifestate de Guvern pe acest subiect.

Ponta a arătat că PSD se opune recalculării pensiilor militarilor, el criticând jocul politic din Guvern pe această temă.

"În primul rând, ne opunem ideii ca militarii să fie prinşi în acest joc demagogic şi strict politic din interiorul Guvernului, unde un ministru care în Guvern e de acord, când iese din Palatul Victoria nu mai e de acord, când intră înapoi la negocieri e de acord şi când iese iar nu mai e de acord", a spus Ponta.

El şi-a exprimat speranţa ca, odată cu depunerea şi dezbaterea moţiunii simple, în Senat, pe tema pensiilor militarilor, va înceta "demagogia" şi se va vedea, la vot, cine este pentru respectarea drepturilor militarilor şi cine nu.

Ponta a precizat că PSD va depune o moţiune simplă şi la Camera Deputaţilor, pe tema Agriculturii.

El l-a ironizat pe ministrul Agriculturii, spunând că, probabil, nimeni nu ştie cine este şi a arătat că tema moţiunii priveşte criza din acest moment referitoare la introducerea noilor prevederi birocratice prin care se împiedică comercializarea produselor agricole.

Ponta a mai spus că moţiunea simplă pe Agricultură va privi şi oprirea subvenţiilor, dar şi neutilizarea fondurilor comunitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici