PSD, despre campania de vaccinare: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai şmecher

  • PSD susţine că în România a fost distrusă orice logică a vaccinării, prin introducerea unor excepţii repetate
  • „În guvernarea , prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai şmecher”, spun social-democraţii.
171 afișări
Imaginea articolului PSD, despre campania de vaccinare: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai şmecher

PSD, despre campania de vaccinare: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai şmecher

„Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esenţiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele şi relaţiile lor! De aceea, au produs ceea ce ştiu ei mai bine: haosul! Au distrus orice logică a vaccinării, introducând excepţii repetate”, au transmis reprezentanţii PSD.

Aceştia susţin că în România „marii campioni ai anticorupţiei” au corupt şi procesul de vaccinare.

„Ticăloşia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în faţă. În România lui Iohannis şi Cîţu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupţiei au reuşit să corupă până şi procesul de vaccinare anti-COVID!”, mai spun social-democraţii într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
vaccinare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici