PSD Dolj se aşteaptă la un scor istoric în urma votului, PNL se pregăteşte de alegeri locale

PSD Dolj se aşteaptă la un procent de 60% din voturi, în timp ce PNL Dolj se pregăteşte de alegeri locale în 2017, reprezentanţii partidului fiind convinşi că Olguţa Vasilescu va renunţa la funcţia de primar pentru cea de deputat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1524 afișări
Imaginea articolului PSD Dolj se aşteaptă la un scor istoric în urma votului, PNL se pregăteşte de alegeri locale

PSD Dolj se aşteaptă la un scor istoric în urma votului, PNL se pregăteşte de alegeri locale (Imagine: Bogdan Danescu / Mediafax Foto)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, candidat de pe prima poziţie a listei PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor a declarat, duminică seara, în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă la un procent de 60% din partea alegătorilor, precizând însă că o cifră reală este aşteptată luni dimineaţă după centralizarea buletinelor de vot.

„Noi aşteptăm un scor cu '6' în faţă care, oricum, va fi un scor istoric pentru PSD Dolj. Desigur, însă, mai important decât orice este un scor bun la nivel naţional, astfel încât să putem să formăm guvernul chiar şi într-un parteneriat cu ALDE. Eu sunt unul dintre garanţii că ceea ce am promis în această campanie electorală se va şi întâmpla”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Şi preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Claudiu Manda, susţine că în judeţul Dolj, PSD are rezultate mai bune decât cele la nivel naţional.

„La nivelul judeţului Dolj rezultatele sunt mai bune decât cele pe ţară, aşa a fost de fiecare dată. Ne luptăm în continuare să fim judeţul cu cel mai mare număr de voturi pentru PSD, cu cel mai mare procent şi probabil cu cel mai mare număr de mandate pentru PSD, atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor. Este o victorie nu a PSD, ci mai degrabă a României şi ne aşteptăm la patru ani de prosperitate şi de o creştere economică pe care să o simtă românii în buzunarul lor, nu doar pe cifre”, a declarat liderul PSD Dolj.

PNL Dolj se pregăteşte însă de alegeri locale în 2017, liberalii fiind convinşi că Olguţa Vasilescu va renunţa la funcţia de primar pentru cea de parlamentar.

“Sunt primele alegeri parlamentare pe care le traversăm ca un nou Partid Naţional Liberal rezultat din fuziunea a două partide. Poate că nu au fost armonizate suficient forţele, astfel încât să reuşim ceea ce ne-am propus, dar în continuare aşteptăm numărătoarea paralelă a voturilor. Sunt foarte interesat şi de rezultatul pe care îl avem şi la nivelul judeţului Dolj, nu rămâne, în continuare, decât să regândim pentru ceea ce urmează pentru că imediat după ce se finalizează aceste alegeri. Trebuie să ne pregătim de alegerile pentru Primăria Municipiului Craiova”, a declarat preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului.

Acesta a adaugat că liberalii doljeni sunt „100% siguri” că Olguţa Vasilescu va pleca în Parlament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici