PSD fuge de interlopi, iar PNL se face că nu-i vede

  • Rise Project a făcut publică o înregistrare prin care arată cum lumea interlopă foloseşte PSD drept comandament central al unor combinaţii imobiliare de milioane de euro
  • După publicare, PSD dă dovadă de moralitate, iar Marcel Ciolacu anunţă public că va cere dizolvarea organizaţiei de la Ilfov
  • În interceptări apare şi numele candidatului PNL la CJ Ilfov Huber Thuma, dar liberalii nu au de gând să-şi schimbe decizia
10591 afișări
Imaginea articolului PSD fuge de interlopi, iar PNL se face că nu-i vede

PSD fuge de interlopi, iar PNL se face că nu-i vede

Mai multe interceptări îţi arată cum lumea interlopă face legea în judeţul Ilfov. Iar PSD reacţionează. Asta deşi fostul secretar executiv al PSD Ilfov, Florian Puiu, este un veteran din Clanul Sportivilor şi ambasador al mai multor sindicate interlope.
 
Pentru că dă bine înainte de alegeri, PSD vrea o organizaţie curată la Ilfov, iar Ciolacu a anunţat dizolvarea acesteia. Nu la fel reacţionează şi Partidul Naţional Liberal. În interceptări apare şi numele lui Hubert Thuma, candidat PNL la Consiliul Judeţean Ilfov. „E fratele meu”, aşa îl prezintă Florian Puiu pe liberalul Thuma.
 
Iar numele lui Huber Thuma nu are de-a face doar cu lumea interlopă. Are la activ şi o condamnare penală. Pentru corupţie. Dar din 2014 timpul a trecut, iar cazierul s-a curăţat. După decizia PSD am sunat şi la PNL, să vedem dacă îşi mai susţin sau nu candidatul după aceste interceptări.
 
„Nu dau declaraţii despre ce-o spus nu ştiu ce interlop. Şi numele meu este folosit în alte locuri. Asta nu înseamnă că trebuie luate în seamă declaraţiile unuia care spune stai, că-l cunosc şi pe Sighiartău sau pe x sau pe y. Nu susţin un condamnat penal, susţin un om reabilitat, care nu are cazier judiciar”, a spus Robert Sighiartău, secretar general al PNL.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici