PSD: La ce se întâmplă acum în PDL, s-ar putea să avem o surpriză plăcută la suspendarea lui Băsescu

Purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD, Olguţa Vasilescu, a declarat, joi, că, deşi USL nu are voturile necesare în Parlament pentru a-l suspenda din funcţie pe preşedintele Traian Băsescu, s-ar putea să aibă o supriză plăcută de la unii parlamentari PDL.

2101 afișări
Imaginea articolului PSD: La ce se întâmplă acum în PDL, s-ar putea să avem o surpriză plăcută la suspendarea lui Băsescu

Lia Olguta Vasilescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Vasilescu a menţionat că decizia politică asupra începerii sau nu a demersurilor de suspendare din funcţie a lui Traia Băsescu va fi luată luni, la şedinţa conducerii Uniunii Social Liberale.

Ea a afirmat că USL nu are voturile necesare, în Parlament, pentru a-l suspenda din funcţie pe Traian Băsescu, însă situaţia din PDL ar putea furniza "o surpriză plăcută" în acest sens.

"Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu ar trebui suspendat. Însă, spre deosebire de data trecută, când Parlamentul l-a votat dar populaţia nu a votat, acum populaţia îşi doreşte cu ardoarea să scape de Băsescu, însă nu avem voturile în Parlament. Dar, poate la ce se întâmplă acum în PDL, s-ar putea să avem parte de o supriză plăcută", a declarat Vasilescu.

Preşedinţii PSD, PNL şi PC au anunţat miercuri, într-un comunicat, că, în urma declaraţiilor şefului statului referitoare la îngheţarea pensiilor, au solicitat juriştilor din partidele lor să pregătească pentru luni un raport în care să fie evaluată posibilitatea declanşării procedurilor de suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici