PSD, mesaj către PNL: Le propunem să nu mai stea încremeniţi în trecut

PNL să nu mai stea încremenit în trecut şi să privească alături de PSD spre viitor, adică să accepte că singura soluţie viabilă este reglementarea temporară a preţului energiei şi gazelor, le transmite liberalilor Ştefan Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD.

405 afișări
Imaginea articolului PSD, mesaj către PNL: Le propunem să nu mai stea încremeniţi în trecut

Ştefan Radu Oprea (PSD)

„Înţelegem că unora dintre colegii de la PNL le este greu să accepte că liberalizarea pieţei, pusă în practică de ministrul Virgil Popescu a fost un eşec de proporţii. Însă, le propunem să nu mai stea încremeniţi în trecut şi să privească alături de noi spre viitor, adică să accepte că singura soluţie viabilă este reglementarea temporară a preţului energiei şi gazelor. Altfel, declaraţii de genul celei de azi a purtătorului de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe, îl pun pe premierul Ciucă într-o situaţie extrem de delicată faţă de români”, scrie Oprea pe Facebook.

„Cu enunţuri lipsite de logică de genul <e destul de riscant ca la câteva săptămâni de la adoptarea unei OUG privind energia, să vii acum cu o propunere de reglementare a pieţei. Eu ştiu că au existat propuneri pentru reglementarea pieţei de energie, însă nu au venit din partea PSD, ci din partea furnizorilor din piaţa. Nu însemna revenirea la o piaţă reglementată, ci o posibilă îmbinare a propunerilor de reglementare cu acea OUG>, precum a dlui Stroe, PNL nu rezolvă nimic”, adaugă acesta.

În opinia purtătorului de cuvânt al PSD, românii nu mai au timp de „fandoseli politice”, ci vor „soluţii urgente pentru a fi convinşi că vor plăti preţuri decente la facturile de energie şi gaze”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici