PSD nu va vota Guvernul Cioloş. ”Desemnarea lui reprezintă primul pas spre anticipate”

Desemnarea lui Cioloş reprezintă primul pas spre anticipate, afirmă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu. El precizează că „PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero”.

814 afișări
Imaginea articolului PSD nu va vota Guvernul Cioloş. ”Desemnarea lui reprezintă primul pas spre anticipate”

PSD nu va vota Guvernul Cioloş. ”Desemnarea lui reprezintă primul pas spre anticipate”

„Desemnarea lui Cioloş reprezintă primul pas spre anticipate! Am dat jos Guvernul Cîţu cu o moţiune de cenzură în care am criticat şi prestaţia miniştrilor USR. PNL şi USR au distrus cot la cot România timp de un an de zile. Toată România ştie acest lucru”, scrie pe Fcebook Marcel Ciolacu.

El precizează că „PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero”.

„Să se voteze partenerii alianţei pierzătorilor între ei! Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România”, conchide Ciolacu.

PNL va discuta cu Dacian Cioloş, după ce acesta va găsi soluţia unei majorităţi împreună cu aliaţii săi de la moţiunea de cenzură, PSD şi AUR, a afirmat liderul PNL, Florin Cîţu.

Klaus Iohannis a anunţat, după consultările cu liderii partidelor parlamentare, că l-a desemnat pe Dacian Cioloş să formeze un nou guvern.

„Formaţiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, aşa cum reprezentanţii acestor formaţiuni le-au prezentat şi opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reţinut una, pe care o voi şi pune în practică, şi anume am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloş”, a spus Klaus Iohannis după consultările de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici